Mijn Verhaal

“Met speciale dank aan Mindert Aardema – Netspecialist. Hij heeft mij in het zadel geholpen”

Begonnen vanuit een bijna onmogelijke positie. In 2010 een eerste website gaan maken, zomaar voor de lol. Allemaal na een periode van ziekte, arbeidsongeschikt worden en bedenken wat ik nu eens zou willen doen.

Webdesign was bij mij alleen bekend vanuit een oude werkgever in de ICT wereld. PhP, Html, CSS, JQuery, CMS systemen leerde ik in korte tijd aan en ontdekte dat mijn sterkste kant naar boven kwam. Probleem-oplossend-vermogen was blijkbaar groter dan ik zelf dacht.

Klantgerichtheid, korte lijnen, hulp bieden waar kan en moet. Het is nog steeds zo.

Het werd veel groter en omvattender dan ik zelf dacht en inmiddels ben ik gespecialiseerd in Joomla en WordPress. eigenlijk in alle CMS systemen. Aanpassingen, customizen, problemen oplossen, ontwikkelen, het werd alsmaar meer 🙂

Later nog Domeinregistratie & Hosting erbij gaan doen, hetgeen mijn kennis en ervaring alleen maar nog dieper en breder maakte.

De huidige stand van zaken in de wereld van webdesign en internet ontwikkelt zich zo snel dat klanten er al snel geen raad meer mee weten. Je wordt dan een vraagbaak voor eenieder die graag geholpen wil worden.

Webtool4all en Partners bieden voor elke situatie een oplossing, wij zijn er binnen onze kantooruren (ma t/m vrij van 13.00 – 17.00 en 19.00 – 21.00) voor u. Zie voor meer informatie onze WOP.

Mijn Vaardigheden

  • HTML/CSS
  • PhP/MySQL
  • Solving problems
  • Joomla
  • WordPress
  • Creatives
  • e.v.

Het werk werd meer omvattend en de doorlooptijden werden sneller .

De kennis op Domeinregistratie & Hosting (en alles daaromheen) is nog groter en breder geworden. Servers en technische support staan nu op een hoog niveau.

Kortom, professionaliseren dus.

De Footsyweb4all kent u vooral via de facturatie van de Domeinregistraties en Hosting (maar ook SSL en forwards etc).

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment