Websites Om Over Op Te Scheppen

Een site die past bij je identiteit en je doelen; daar gaan we voor. Voor een dienstverlenende tak betekent dat:

Online midden in je doelgroep staan. In blogs op de homepage geeft men een mening over de actualiteit, met linken naar relevante zaken. Bezoekers reageren meteen op de site, via Twitter en via Facebook. Zo ontstaat een continue relevante discussie die kenmerkend is voor de organisatie, en … gunstig voor de zoekresultaten.

We bouwen webshops, verenigingssites of hobby-sites voor particulieren. Het is leuk om bezig te zijn met steeds weer iets nieuws. Nieuwe ontdekkingen, nieuwe oplossingen bedenken. Handige extensies vullen elke website aan op de wensen van de opdrachtgever.

Ook de alsmaar voortschrijdende techniek in templates en browsers maken het noodzakelijk dat we onszelf steeds blijven prikkelen om het beter te doen.

Hedendaags webdesign is in elke facet geen eenvoudige klus meer. Gelukkig zijn er CMS systemen zoals Joomla en WordPress, die al veel werk voor ons uit handen genomen hebben. Toch blijft kennis van Html, Php, CSS een must. Customizen betekent dat je je toch moet aanpassen in de bestaande stucturen. Vaak is dat behoorlijk tijdrovend en leiden wij liever de opdrachtgever binnen die grenzen van de standaarden, dan er steeds buiten te moeten treden.

Doorlooptijden zijn afhankelijk van de goede voorbereiding, zowel vanuit de opdrachtgever als vanuit Webtool4all.

Alles staat of valt met overleg en tijdige feedback. Opbouw van nieuwe sites waarbij lange stiltes tussendoor vallen, geeft een negatieve invloed op de kwaliteit en op de doorlooptijden.