Wereldwijd bekend CMS

Een wereldwijd bekend CMS systeem (Content Management Systeem) met 30% (2018) marktaandeel. WordPress is een fenomeen op het gebied van websites in alle vormen die je maar kunt bedenken. Het wordt door gebruikers gezien als een van de beste CMS systemen die er zijn. Dat kan waar zijn voor hetgeen u als gebruiker wenst.

Het is bij elk CMS systeem belangrijk dat het gebruikt wordt voor hetgeen u als website-eigenaar voor ogen heeft. WordPress kan alle soorten websites realiseren. Door plugins toe te voegen kun je allerlei technieken gebruiken om bijvoorbeeld een webshop te maken (Woocommerce is de bekendste), een evenement te boeken, mooie fotosliders en layers te creëren. Ook technische plugins zoals Visual Composer zijn heel handig. Kleine plugins die u het leven als designer of gebruiker makkelijker maken. Ze zijn er in overvloed. Ben altijd wel scherp op betrouwbaarheid, compatibiliteit en bekendheid van de bouwer. Envato en Themeforest zijn betrouwbare koepels waar u themes en plugins kunt kopen. Maar blijf kritisch in de aanschaf daarvan.

Het vanouds op blog-systeem gerichte WordPress, is inmiddels uitgegroeid tot een veel gebruikt systeem en kan het wedijveren met elk ander CMS, zoals Joomla, Drupal, Prestoshop, Typo, Magento etcetc.

Het is OpenSource dus u krijgt het gratis op https://nl.wordpress.org/ . Themes (layout) zijn er heel veel en wij adviseren u altijd een betaald theme te kopen van een gerenommeerd bedrijf. Wij kunnen u adviseren hierin. Net zo goed koopt u liever PRO versies van plugins dan te kiezen voor gratis plugins. Er zijn zeer goede gratis plugins te krijgen, dat staat buiten kijf, maar vaak bieden de bouwers hiervan ook PRO versies aan die net wat meer kunnen. U bent dan ook zeker dat deze themes en plugins onderhouden worden en updates beschikbaar komen en blijven.

Ook WordPress moet u consequent blijven onderhouden. Niet alleen WordPress zelf maar ook het theme en alle gebruikte plugins. Dit is een absolute must voor alle websites. Groot of klein, dat maakt niet uit. Technieken schrijden voort in ontwikkeling, code en serververeisten ontwikkelen alsmaar verder. Doet u dan geen updates dan haakt uw website heel snel af in veiligheid. Ook in WordPress.

Webtool4all bouwt evenveel WordPress sites als in anderen CMS zoals Joomla, Drupal, etc.

Schroom niet om vragen te stellen of meer informatie. Bel 06-11888058 of mail ons support(at)webtool4all.nl.